Proiecte

Italia și România sunt locațiile noastre principale pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare durabile și spectaculoase.

Construim posibilități

Fiind a doua cea mai mare companie în domeniul energiei regenerabile din Europa, Grupul Fri-EL este destul de diversificat: pe lângă faptul că are o poziție de lider în domeniul energiei eoliene în Italia, acesta este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul producției de biogaz din produse agricole la nivel național. În același timp, grupul operează 21 de centrale hidroelectrice precum și una dintre cele mai mari centrale cu biomasă lichidă din Europa.

În prezent, compania operează în toată Europa, asigurând nu numai un viitor propulsat de energia verde, ci și servicii de calitate prin intermediul filialelor sale. Împreună cu partenerii și angajații noștri, dorim să modelăm un nou viitor. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci complementare într-o filozofie unitară.