Park Plaza

Proiect de lux în centrul Timișoarei

Proiect de lux în centrul Timișoarei

Dezvoltat în inima orașului Timișoara, Park Plaza va deveni una dintre dezvoltări imobiliare de lux din vestul României. Va include patru clădiri, inclusiv un hotel de 27 de etaje și un hotel internațional de cinci stele cu 200 de camere și restaurant sky pe acoperiș.

Clădirile rezidențiale vor avea între 13 – 19 etaje înălțime și vor include 3000 mp de spații comerciale, parcare subterană cu peste 600 de locuri, parc verde privat și o întreagă comunitate high-end.

Data estimată de începere a proiectului: 2023.

Stadiul proiectului

Stadiul proiectului

În proiectare

Unități

Unități

450

Valoarea investiției

Valoarea investiției

80.mil €

Mai multe informații

Mai multe informații

Facilități premium pentru confortul tău

Trei clădiri rezidențiale în inima Timișoarei și un hotel internațional, peste 600 de locuri de parcare subteran, chiar lângă complexul comercial Openville.

Oportunități de business pe măsură

Proiectul nostru va crea mai multe oportunități pentru investiții în afaceri și imobiliare. Proiectat pentru a fi una dintre cele mai semnificative investiții din centrul Timișoarei, Park Plaza va deveni centrul pentru un stil de viață la standarde ridicate.

Construim posibilități

Fiind a doua cea mai mare companie de energie regenerabilă din Europa, Fri-EL este destul de diversificat: pe lângă faptul că are o poziție de lider în domeniul energiei eoliene în Italia, Grupul FRI-EL este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul producția de biogaz din produse agricole la nivel național. Grupul operează, de asemenea, 21 de centrale hidroelectrice, o centrală cu biomasă solidă, precum și una dintre cele mai mari centrale cu biomasă lichidă din Europa.

În prezent, compania operează în toată Europa, asigurând nu numai un viitor cu energie verde, ci și servicii de calitate prin intermediul filialelor sale. Împreună cu partenerii și angajații noștri, dorim să modelăm un nou viitor. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci complementare într-o filozofie unitară.

Explorează proiectele noastre

lodge hotel

The Lodge Hotel

Schloss Freudenstein

Ateneo Timisoara

Villa Brema

Park Plaza