Schloss Freudenstein

Locație antică. Eleganță modernă.

Locație antică. Eleganță modernă.

Cu amestecul său perfect de istorie, atmosferă elegantă și confort modern, Schloss Freudenstein este locul ideal pentru orice tip de eveniment, inclusiv nunți, primele comuniuni, zile de naștere, evenimente pentru corporații și conferințe.

Amplasat pe o terasă de dealuri cu vedere spre Drumul Vinului din Tirolul de Sud, Schloss Freudenstein are la bază opt secole de istorie. Moștenirea sa se simte în fiecare mic detaliu și colț al sălilor, coridoarelor și curților sale. Înconjurat de ziduri poligonale, castelul prezintă numeroase elemente gotice, inclusiv câteva sculpturi gotice târzii în sala capelei.

Stadiul proiectului

Stadiul proiectului

Finalizat

Unități

Unități

Complex de castel și împrejurimi

Valoarea investiției

Valoarea investiției

50.000.000 €

Mai multe informații

Mai multe informații

www.schloss-freundenstein.com

Tirolul de Sud într-o perspectivă grandioasă

Deasupra Appiano, în mijlocul podgoriilor pitorești și livezilor luxuriante de mere, Castelul Freudenstein se află în inima Tirolului de Sud și își răsfește oaspeții într-un climat blând pe tot parcursul anului. De la începutul evului mediu, mentalitatea și stilul de viață al regiunii exclusive de-a lungul Traseului vinului din Tirolul de Sud a fost modelat de dragostea de libertate și de modul de viață princiar. În Castelul Freudenstein veți găsi baza ideală pentru explorarea fascinantelor peisaje naturale din Tirolul de Sud. Lasă-te sedus de splendoarea nobilă și atmosfera idilică la Castelul Freudenstein pentru o aventură italiană autentică.

Evenimente de business și nunți

Găzduiți cu mândrie evenimentele din Castelul Freudenstein: alegeți o locație elegantă pentru sărbătoare, nuntă, prezentare sau întâlnire de afaceri. Săli festive, o terasă magnifică, restaurantul elegant, curtea rustică și un parc spațios vă va întâmpina oaspeții.

Un întreg complex de castel gata pentru a fi explorat

Lasă-te sedus de splendoarea nobilă și atmosfera idilică la Castelul Freudenstein pentru o aventură italiană autentică. De secole, castelul, parcul și capela au fost scena pentru sărbători fastuoase, evenimente sociale de primă clasă și momente foarte personale de durată cu prieteni buni.

Joacă golf pe terenurile castelului

Îți place golful? Înseamnă că vei aprecia oportunitățile moderne de formare pentru începători și profesioniști de pe terenul castelului. În minunata locație panoramică din mijlocul podgoriilor pitorești, Clubul de Golf Schloss Freudenstein îți oferă o facilitate de a juca golf în cadrul Academiei de Golf integrate.

Construim posibilități

Fiind a doua cea mai mare companie de energie regenerabilă din Europa, Fri-EL este destul de diversificat: pe lângă faptul că are o poziție de lider în domeniul energiei eoliene în Italia, Grupul FRI-EL este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul producția de biogaz din produse agricole la nivel național. Grupul operează, de asemenea, 21 de centrale hidroelectrice, o centrală cu biomasă solidă, precum și una dintre cele mai mari centrale cu biomasă lichidă din Europa.

În prezent, compania operează în toată Europa, asigurând nu numai un viitor cu energie verde, ci și servicii de calitate prin intermediul filialelor sale. Împreună cu partenerii și angajații noștri, dorim să modelăm un nou viitor. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci complementare într-o filozofie unitară.

Explorează proiectele noastre

lodge hotel

The Lodge Hotel

Schloss Freudenstein

Ateneo Timisoara

Villa Brema

Park Plaza