Villa Brema

Vile de lux lângă Lacul Garda

Vile de lux lângă Lacul Garda

Scopul proiectului este construirea a nouă vile independente pe un teren situat într-o zonă denumită „Brema” pe malul lacului Sirmione. Mai exact, proprietățile se vor ridica în Via Amendola 7, într-o poziție privilegiată la aproximativ 20 de metri de plaja publică. Ferestrele ample și un design arhitectonic modern vor conferi un farmec unic unităților rezidențiale unice, care vor fi realizate urmând cele mai mari criterii ecologice și durabilitate, precum și potrivindu-se armonios contextului peisajului.

Stadiul proiectului

Stadiul proiectului

În construcție

Unități

Unități

9 vile exclusive

Valoarea investiției

Valoarea investiției

8.000.000 €

Mai multe informații

Mai multe informații

www.villabrema.it

Locuind lângă Lacul Garda, scufundat într-un peisaj natural de vis

Cele nouă vile ale noastre reprezintă soluția ideală pentru cei care visează să trăiască la doar câțiva pași de Lacul Garda, cufundați într-un peisaj natural de vis și într-un habitat de design modern căutat. În fiecare vilă niciun detaliu nu va fi lăsat la voia întâmplării. Aspectele referitoare la pardoseală, corpuri de ușă și fereastră, implanturi electrice și mobilier au fost studiate atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere arhitectonic. Fiecare unitate rezidențială este compusă dintr-un parter inferior, pentru a fi folosit ca subsol și garaj, un parter, ideal pentru a fi folosit ca zonă de zi, și un etaj cu terasă, care poate fi folosit pentru dormitoare.

Luxul ca stil de viață

Fiecare vilă are o grădină privată cu piscină, o valoare adăugată pentru mediu oferind o perioadă de bunăstare profundă în timpul sezonului cald și posibilitatea de a petrece timp cu prietenii într-o atmosferă calmă și plină de culoare. Bucurați-vă de relaxare completă, trăind pe malul lacului înconjurat de verdeață și respirați parfumurile vegetației mediteraneene a lacului Garda: un plus care transformă Brema3 într-un proiect și mai exclusivist.

Construim posibilități

Fiind a doua cea mai mare companie de energie regenerabilă din Europa, Fri-EL este destul de diversificat: pe lângă faptul că are o poziție de lider în domeniul energiei eoliene în Italia, Grupul FRI-EL este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul producția de biogaz din produse agricole la nivel național. Grupul operează, de asemenea, 21 de centrale hidroelectrice, o centrală cu biomasă solidă, precum și una dintre cele mai mari centrale cu biomasă lichidă din Europa.

În prezent, compania operează în toată Europa, asigurând nu numai un viitor cu energie verde, ci și servicii de calitate prin intermediul filialelor sale. Împreună cu partenerii și angajații noștri, dorim să modelăm un nou viitor. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci complementare într-o filozofie unitară.

Explorează proiectele noastre

lodge hotel

The Lodge Hotel

Schloss Freudenstein

Ateneo Timisoara

Villa Brema

Park Plaza