Despre noi

Dezvoltăm proiecte imobiliare durabile și de calitate cu utilizare mixtă

Experiența noastră, împreună cu sprijinul Grupului FRI-EL ne plasează în prezent printre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din vestul României. Scopul nostru este să dezvoltăm proiecte imobiliare sustenabile prin construirea de întregi cartiere de tip ”oraș în oraș” care să ofere oportunități ample de dezvoltare pentru noi comunități.

Misiunea noastră este de a modela viitorul prin crearea de proiecte elegante și durabile

Dezvoltarea imobiliară nu înseamnă doar construirea de locuințe, ci crearea unor comunități. Prin proiectele noastre am creat noi repere, cartiere proaspete, comunități vibrante și locuințe durabile, care au un impact pozitiv pe termen lung.

Această misiune este aliniată cu filozofia noastră de grup, unde creăm și dezvoltăm gândindu-ne la viitor, împreună, pentru o lume mai bună.

Fri-EL Buildings, parte din grupul FRI-EL

Sarcinile și competențele de bază ale grupului includ toate etapele de planificare, construcția instalației, producția și vânzarea de energie electrică din surse regenerabile. Grupul asigură analiza și evaluarea peisajului, gestionează procesul de aprobare, împreună cu construcția și proiectarea centralei de producție și vânzarea energiei produse.

Succesul actual al grupului FRI-EL nu ar exista fără antreprenoriatul, munca de pionierat și determinarea celor trei frați: Thomas, Josef și Ernst Gostner. În urmă cu mai bine de 20 de ani, au fondat Ener.CO S.r.l., care a fost compania directă predecesoare a FRI-EL Green Power.

Construim posibilități

Fiind a doua cea mai mare companie de energie regenerabilă din Italia, Grupul Fri-EL este destul de diversificat: pe lângă faptul că are o poziție de lider în domeniul energiei eoliene în Italia, acesta este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul producției de biogaz din produse agricole la nivel național.

Grupul operează, de asemenea, 21 de centrale hidroelectrice, precum și una dintre cele mai mari centrale cu biomasă lichidă din Europa.

În prezent, compania operează în toată Europa, asigurând nu numai un viitor propulsat de energia verde, ci și servicii de calitate prin intermediul filialelor sale.

Împreună cu partenerii și angajații noștri, dorim să modelăm un nou viitor. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci complementare într-o filozofie unitară.

O abordare complexă a unui stil de viață de înaltă calitate

Ateneo nu se referă doar la viața rezidențială, deși vom avea 21 de clădiri rezidențiale în complex, ci și la oameni și la stilul lor de viață. Ateneo va include mai multe zone verzi, parcuri, terenuri de sport, supermarketuri și infrastructură personalizată completă, astfel încât să vă puteți bucura de noua casă, atât în interior, cât și în exterior.

Când arhitectura modernă întâlnește liniile clasice, se nasc locuințe extraordinare. Astfel, am creat locuința perfect adaptată nevoilor voastre. Stilul de viață din Ateneo este exact așa cum dorești, potrivit pentru familii, tineri sau investitori.

Vezi proiectele noastre

lodge hotel

The Lodge Hotel

Schloss Freudenstein

Ateneo Timisoara

Villa Brema

Park Plaza