The Lodge Hotel

Golf & Country in Sud Tirol

arial hotel

Golf & Country in Tirolul de Sud

Bucurați-vă de o panoramă incredibilă. Între podgorii și livezile de mere, fiecare punct al casei noastre oferă o vedere magnifică asupra munților din Tirolul de Sud. Vă așteaptă un complex hotelier modern, cu facilități generoase de sport și wellness.

Găsiți-vă locul preferat în camerele și suitele moderne cu balcon, în studioul de fitness nou echipat și luminos, în zona de wellness liniștită și relaxantă, pe terasa însorită de pe acoperiș sau pur și simplu în aer liber în jurul hotelului.

Bucurați-vă de gastronomia locală și mediteraneană în atmosfera frumoasă a restaurantului nostru sau pe terasa mare la soare din partea de sud a casei. Gustă cele mai bune vinuri locale și italiene.

Stadiul proiectului

Stadiul proiectului

Finalizat

Unități

Unități

Hotel și teren de golf

Valoarea investiției

Valoarea investiției

17.000.000 €

Mai multe informații

Mai multe informații

www.golfandcountry.it

Tirolul de Sud din perspectivă grandioasă

lodge hotel

Încearcă pe unul dintre cele nouă terenuri de golf provocatoare aflate la peste 10.000 de metri pătrați de zonă verde. ”Monstrul albastru” este un curs provocator pentru profesioniștii care își asumă riscuri și o experiență sigură pentru jucătorii începători.

Cel de-al doilea club de golf la 1680 m deasupra nivelului mării pe Karer Pass merită încercată de către toți cei care adoră provocarea. Renumita ”Bestia de Munte” este cel mai vechi și mai exigent teren de golf din Tirolul de Sud, cu o priveliște fascinantă asupra lanțului muntos Dolomit.

lodge hotel

Un peisaj idilic pentru turiști

hotel night

Bucură-te de complexul The Lodge – Golf & Country, situat la marginea satului însorit, Appiano, pe drumul vinului și la mică distanță de Bolzano, capitala Tirolului de Sud, și Merano, celebrul oraș balnear.

hotel night

Relaxare în aer liber, cu o vedere uluitoare

lodge terrace

Descoperă castele medievale, lacurile încântătoare și vinurile delicioase, în timp ce te plimbi prin orașele istorice din zonă. Lasă-te surprins de nenumărate zile însorite din Tirolul de Sud, cu un aperitiv delicios sau o cină gourmet în aer liber și sub stele.

lodge terrace

Distracție de golf pe spectaculoasa „Bestia de Munte“

golf tyrol

Expresia „bestia de munte” nu este lipsită de sens, deoarece în timpul unui meci de golf la GC Carezza trebuie să depășești 400m altitudine. Cele 9 găuri sunt situate la 1.680m deasupra nivelului mării și se întind pe o suprafață de 45 de hectare. În fiecare an, se organizează multe turnee de golf. Omul de fier alpin este unul dintre cele mai populare și mai dificile turnee de golf din regiune, cu un joc de peste 12 ore.

golf tyrol

Construim posibilități

Fiind a doua cea mai mare companie de energie regenerabilă din Europa, Fri-EL este destul de diversificat: pe lângă faptul că are o poziție de lider în domeniul energiei eoliene în Italia, Grupul FRI-EL este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul producția de biogaz din produse agricole la nivel național. Grupul operează, de asemenea, 21 de centrale hidroelectrice, o centrală cu biomasă solidă, precum și una dintre cele mai mari centrale cu biomasă lichidă din Europa.

În prezent, compania operează în toată Europa, asigurând nu numai un viitor cu energie verde, ci și servicii de calitate prin intermediul filialelor sale. Împreună cu partenerii și angajații noștri, dorim să modelăm un nou viitor. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci complementare într-o filozofie unitară.

Explorează proiectele noastre

lodge hotel

The Lodge Hotel

Schloss Freudenstein

Ateneo Timisoara

Villa Brema

Park Plaza