Ateneo Timisoara

Un întreg oraș în oraș

Un întreg oraș în oraș

Ateneo nu se referă doar la viața rezidențială, deși vom avea 21 de clădiri rezidențiale în complex, ci și la oameni și la stilul lor de viață. Ateneo va include mai multe zone verzi, parcuri, terenuri de sport, supermarketuri și infrastructură personalizată completă, astfel încât să vă puteți bucura de noua casă, atât în interior, cât și în exterior.

Când arhitectura modernă întâlnește liniile clasice, se nasc locuințe extraordinare. Astfel, am creat locuința perfect adaptată nevoilor voastre. Stilul de viață din Ateneo este exact așa cum dorești, potrivit pentru familii, tineri sau investitori.

Stadiul proiectului

Stadiul proiectului

În construcție

Unități

Unități

Peste 1000 de apartamente

Valoarea investiției

Valoarea investiției

80.000.000 €

Mai multe informații

Mai multe informații

www.ateneo.ro

Orașul tău. Alegerea ta.

Peste 1000 de apartamente, 21 de clădiri rezidențiale, cu parcare subterană și 4 hectare de spațiu verde, într-un oraș de basm, situat strategic în Nordul Timișoarei.

În plus, complexul include și un supermarket de 2500 mp, mai multe terenuri de sport, parcuri și infrastructură completă. Acum știi de ce Ateneo este cea mai bună alegere pentru familia ta.

Cartier modern și fresh în nordul Timișoarei

Ateneo este o comunitate de tineri în curs de dezvoltare, astfel începerea unei afaceri în zona care va găzdui peste 6000 de persoane poate deveni cu ușurință o oportunitate excelentă. Spațiile comerciale din complexul TODI sunt un avantaj pentru cartier, deoarece oferă acces ușor pe stradă și vitrine cu vizibilitate ridicată. Nu uitați de supermarketul de 2500 mp care urmează să fie construit în curând, de mai multe spații comerciale la fața locului și de o mulțime de zone verzi și parcuri de care se pot bucura rezidenții.

Să explorăm împreună oportunitățile acestui habitat urban!

Construim posibilități

Fiind a doua cea mai mare companie de energie regenerabilă din Europa, Fri-EL este destul de diversificat: pe lângă faptul că are o poziție de lider în domeniul energiei eoliene în Italia, Grupul FRI-EL este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul producția de biogaz din produse agricole la nivel național. Grupul operează, de asemenea, 21 de centrale hidroelectrice, o centrală cu biomasă solidă, precum și una dintre cele mai mari centrale cu biomasă lichidă din Europa.

În prezent, compania operează în toată Europa, asigurând nu numai un viitor cu energie verde, ci și servicii de calitate prin intermediul filialelor sale. Împreună cu partenerii și angajații noștri, dorim să modelăm un nou viitor. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci complementare într-o filozofie unitară.

Explorează proiectele noastre

lodge hotel

The Lodge Hotel

Schloss Freudenstein

Ateneo Timisoara

Villa Brema

Park Plaza